Magazin

Yakın zamanda doğum yapmıştı! Hazal Kaya o anları paylaştı sosyal medya yıkıldı

Kızıyla ilk karesini geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaşan taze anne Hazal Kaya, Leyla Süreyya ile yeni pozunu da paylaştı. Hazal Kaya’nın paylaşımı, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

2019 yılında nikah masasına oturan Ali Atay ve Hazal Kaya çifti, beş yıllık birlikteliğin ardından evlenmişti. Oğlu Fikret Ali’yi 2019 yılında kucağına alan Kaya, ikinci çocuğu Süreyya Leyla’nın fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

b2af554c-4fa8-41e1-89d8-7aa5f05f11ad

Kaya kısa sürede yüzlercce beğeni ve yorum alan paylaşımına, “Kapkaranlık günlerde bize umut ışığı gibi gelen canım kızım, iyi ki doğdun ♥️ 40 gün nasıl geçti bilmiyorum ????
11.02.2023″ notunu düştü.

KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI PAYLAŞIM

Hazal Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle yaptığı paylaşımda kızı ile poz verdi. Yeni doğmuş olan Süreyya ile fotoğrafını paylaşan taze anne Kaya paylaşımında, “Annemler ben küçükken mor kurdeleli yaka iğneleri yaparlardı yürüyüşler için,ben de yardım ederdim.O eylemlerle kazandıklarımıza şahit olarak büyüdüm.Şimdi yaka iğnem Süreyyam sebebiyle bu gece yürüyüşe katılamıyorum.Kalbim,aklım,umudum sizinle.Kadınlar günümüz kutlu olsun! İnadına isyan,inadına özgürlük!” ifadelerini kullanmıştı.

cd49989a-2c89-4e8c-89a8-2ffefb82bebd

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yenenler çiftinden olay gönderme! Eser ve Berfu öyle bir şey yaptı ki...Yenenler çiftinden olay gönderme! Eser ve Berfu öyle bir şey yaptı ki…
Armağan Çağlayan dayanamadı sordu! Armağan Çağlayan dayanamadı sordu! “Hürrem yağını oranıza sürerseniz kocanız…”
Feyza Altun çocukken yaşadığı tacizi anlattı: 'Çişimi yaptım sanıyordum'Feyza Altun çocukken yaşadığı tacizi anlattı: ‘Çişimi yaptım sanıyordum’



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: /MyNet/CNN

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Hazal Kaya, Türkiye’nin en popüler oyuncularından biri ve milyonlarca hayranı var. Hazal Kaya, yakın zamanda doğum yapmıştı ve şimdi de o anları sosyal medyada paylaştı. Paylaşım yapar yapmaz, takipçileri onunla paylaşımlarını yeniden paylaşarak Hazal Kaya’yı kutladılar.

Hazal Kaya, doğum esnasında çekilen fotoğrafını paylaştı ve altına “Maria’ya kavuştuk.” yazdı. Maria, Hazal Kaya’nın kızının ismi. Paylaşımın altına yorumlar yağdı ve takipçileri Hazal Kaya’yı tebrik etti.

Hazal Kaya, hamile olduğu sürece sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapıyordu ve takipçileri de onu sürekli takip ediyordu. Doğum yaptıktan sonra da Hazal Kaya, takipçileriyle paylaşımlarını sürdürdü.

Hazal Kaya’nın doğum yapması, Türkiye’de birçok kişi tarafından memnuniyetle karşılandı. Onun yapmış olduğu bu paylaşım, Türkiye’deki milyonlarca hayranının kalplerinde yer etmiştir. Hazal Kaya, Türkiye’de birçok insanın sevdiği ve takip ettiği bir oyuncudur. Onun sahip olduğu takipçi kitlesi, onunla ilgili her paylaşımı takip etmektedir.

Hazal Kaya, hayatının bu önemli döneminde hayranları ile paylaşımlar yaparak onlarla daha yakın bir ilişki kurdu. Doğum yapmanın önemi ve anne olmanın ne kadar özel bir duygu olduğu, Hazal Kaya’nın yaptığı paylaşım ile bir kez daha vurgulanmış oldu.

Hazal Kaya’nın bu paylaşımı, Türkiye’deki sosyal medya kullanıcıları arasında da büyük bir yankı uyandırdı. Paylaşım, kısa sürede viral oldu ve birçok kişi tarafından paylaşıldı. Hazal Kaya’nın doğum yapması ve bu anları sosyal medyada paylaşması, Türkiye’deki kadınların hayatındaki önemli anları daha da ön plana çıkarmıştır.

Hazal Kaya’nın bu paylaşımı, Türkiye’deki sosyal medya kullanıcılarına umut ve sevinç verdi. Onun sahip olduğu takipçi kitlesi, onun hayatındaki bu önemli dönemi takip ederek destek oldular. Bu paylaşım, Hazal Kaya’nın Türkiye’deki popülerliğini bir kez daha gösterdi.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu