Sinema/Dizi/TV

Yalı Çapkını’ndaki Kazım Ağa Gerçekten Rolüne Uygun! Diren Polatoğulları İle Karşı Karşıya!

Ünlü oyuncu Diren Polatoğulları, Yalı Çapkını dizisindeki Kazım Ağa karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Polatoğulları, sinema dünyasındaki rolleri ve tiyatro sahnesindeki çalışmaları ile de tanınan bir isim. Oyunculuk mesleğine ölene kadar devam etmek istediğini söyleyen Polatoğulları, hayranlarından aldığı olumlu dönüşlerle de mutlu olduğunu ifade etti.

Polatoğulları, Yalı Çapkını dizisi hakkında yaptığı açıklamada, herkesin ilgiyle izlediği bir yapım olduğunu söyledi. İlk başta 15 reyting alacaklarını düşünmediklerini belirtirken, çok büyük bir başarı elde ettiklerini dile getirdi. Senaryonun kalitesinin çok önemli olduğunu vurgulayan oyuncu, karakteri çok sevdiğini ve toplumda çok fazla benzeri olan bir insan olduğunu ifade etti.

Karakterin eşi benzeri olmayan şivesi ile dikkat çektiğini ve bıyık bırakmasının da karaktere uygun bir imaj oluşturduğunu belirten Polatoğulları, Kazım Ağa karakteri ile hayatında bir dönüm noktası yaşadığını söyledi. Kendisine yönelik yoğun ilginin ve hayranlığın da mutluluk verici olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, oyunculuk mesleği üzerindeki kararlılığını da koruduğunu sözlerine ekledi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu