Kıbrıs

“Yangında Aracı Yanan Apartman” – Polisiye Haberler Girne’de

Girne’de Apartmanda Yangın Çıktı: İtfaiye Müdahale Etti

Girne Çamlıca Sokak’ta bulunan bir apartmanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yığılmış haldeki gazete ve karton koliler yangın çıkardı. Yangın sonucunda bir araba da hasar gördü.

Polis basın bültenine göre, dün çıkan yangının bodrum katta park halinde bulunan bir araca sıçraması sonucu aracın arka bagaj iç kısmı, arka lastikleri, iç kısmı ile ön camı yanarak zarar gördü. Ayrıca 3 çocuk bisikleti ile apartmana ait bazı elektrik tesisatı ve pis su giderleri de yangın nedeniyle hasar gördü.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, soruşturma devam etmektedir. Ayrıca olayla ilgili olarak izinsiz ikamet eden 3 kişi tutuklandı.

Ülke genelinde yapılan denetimlerde ise yasal statüsü bulunmayan ve izinsiz olarak ülkede ikamet eden 3 kişi tespit edilerek tutuklandı ve aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. Yangınla ilgili gelişmeler detaylarıyla paylaşılacaktır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu