Türkiye

Yaprak Dökümü’nden Yusuf Atala gözaltında: 50 milyon liralık vurgun öne sürüldü!

YABANCI YATIRIMCILARA YÜKSEK KAR VAADİ İLE DOLANDIRICILIK OPERASYONU

Polis ekipleri, yabancı yatırımcılara yüksek kar vaadi ile dolandırıcılık yapan bir çetenin operasyonunu gerçekleştirdi. Şüphelilerin, müşteri gibi davranıp sözde devre mülk satın aldığına ilişkin anonslar yaparak kırmızı dönem satışı adı altında yüksek kar vaadiyle ikinci kez dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.

Çetelerin, şikayet edenlerin kendilerine ulaşmaması için 21 ayrı şirket kurduğu belirlendi. Mağdurların, eski çalışanlar tarafından yüksek kar vaadiyle tekrar dolandırıldığı bilgisine ulaşıldı. Dolandırıcılar, mağdurları arayarak kredi çektirip katkı payı ödeyerek haksız kazanç elde etti.

Polis ekipleri, nitelikli dolandırıcılık eylemleriyle 50 milyon liradan fazla haksız kazanç sağladığı iddia edilen 29 zanlının emniyetteki işlemlerini sürdürüyor. Yabancı yatırımcılara karşı yapılan bu dolandırıcılık operasyonu ile ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu