Magazin

Yargı Damat kimdir? Yargı Damat Salim’i kim oynuyor? Damat Defne’yi mi kaçırdı?

Yargı Damat kimdir? merakla sorgulanıyor. Yargı dizisinin karakterleri arasında Damat Salim de dahil oldu.  Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Damat Salim’i kim oynuyor?

Yargı Damat Salim kimdir? 

Damat Salim ile ilgili bilgiler özette yer alıyor: 

Defne’nin videosu Ilgaz ve Ceylin başta olmak üzere herkesi derinden yaralamıştır. Küçük bir kıvılcımla başlayan olaylar önü alınmaz bir yangına dönüşmek üzeredir. İpin ucunu yakalayan Ilgaz bir an önce tamamını da çekebilmek için varını yoğunu seferber edecektir.

 

“Ölü gelin” davası çözülmüştür ama kimsenin damat Salim’in peşini bırakmaya niyeti yoktur. Ondan gelecek her bilgi Defne’yi bulmak konusunda önemlidir. Salim’in arkasında hala büyük bir giz perdesi bulunmaktadır. Arkasına aldığı büyük güç soru işaretleriyle doludur. Defne’nin bulunması için herkes tek yürek olmuşken, Çınar kendisine görgü tanığı olarak konuşan Eyüp ile bir iş birliği içine girer.

Yekta ile Ömer müvekkilleri Salim’in suçluluğu açıkça ortaya çıkmışken Ilgaz’ın çaresizliğini kendi lehlerine kullanmak için yeni bir plan yaparlar. Adaletin ve emniyetin tüm güçleri ile canla başla çalışan Ilgaz, Pars, Eren ve Ceylin hızlı kararlar vermek, her bilgi kırıntısına tutunmak zorundadır. Geçen tüm zaman onların aleyhine işlemektedir. Sonunu göremeden çıktıkları bir yolda onları çok acı bir olay beklemektedir.

Olay yerinde Defne’nin çantasının bulunmasıyla Ilgaz şoka girdi. Karşılarındaki çete, tahmin ettiklerinden tehlikeliydi. Metin’in durumu kritikti ve hemen hastaneye kaldırıldı. Ekip, emniyeti olayın çözümü için seferber etti. Ilgaz, Eren ve Ceylin, Defne ile ilgili bilgi almak için okula gitti ve kamera görüntülerini inceledi. Bindikleri minibüsün plakasını ekibiyle paylaşan Eren, plakanın sahte olduğu yanıtını aldı.

 Bu sırada polis, damat Salim’i evinden aldı ve emniyete götürdü. Emniyete girmeden önce Salim’in, avukat Ömer’e bir hafıza cihazı vermesi dikkat çekti.

Çınar, yaşanan olayları ev hapsinde olan dedesi Merdan’a anlattı. Olaylardan tedirgin olan dedesi, Ilgaz’a gitti. 

 Defne’yi almadan önce metroya binen Metin’in görüntüleri izlendi ve telefonunun cebinden çalındığı görüldü. Bindikleri minibüsün güzergahının değiştiği ve mobesesiz bir yöne girdiği de tespit edildi. Eren, ekibinden bu yöndeki sokağın adını aldı. Elde edilen tüm bilgilerle Defne’yi kaçıranlara ulaşılmaya çalışıldı.

Pars, damadı sorgularken Ilgaz içeri girdi ve sert bir şekilde olanların hesabını sordu. Yekta da damadın üzerine gitti ve olayı onun yapıp yapmadığını öğrenmeye çalıştı. Ilgaz’ın çaresiz haline üzülen Ceylin ise eşinin en büyük destekçisi oldu.

 

 Merdan, torunu Ilgaz’la görüşmek için, kapısındaki polislerle emniyete geldi. Defne için her şeyi yapabileceğini ve bilmesi gerekenleri istedi. Ceylin, Merdan’ın usulsüz yollardan Ilgaz’a yardım etmek istediğini anladı ve hayatın çaresizlik sırasında insana her şeyi yaptırabileceğini düşündü. 

Rafet amir, Çetin’i sorguya aldı ve gerdanlık konusunda bilgi almak istedi. Çetin bu konuda masum olduğunu ve bugüne dek kadınların kendisine tüm verdiklerinin kendi rızalarıyla olduğunu söyledi. Asıl adı Nizam olarak belirlenen Çetin’in evli ve 3 çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Amir, sorgulama sonrası Çetin’in tek ilgi alanının kadınlar olduğunu başsavcıyla paylaştı.

 Merdan eve gelir gelmez, silahlanma konusuna hâkim olan Dürümcü Zülküf’ü evine çağırdı. Gerekli tüm bilgileri Zülküf’le paylaştığını Çınar’a anlatan Merdan, araştırma sonrası Zülküf’ün gerekli bilgileri torununa aktaracağını söyledi. Bu sırada ekip, minibüsün geçtiği sokakta bir kırtasiyenin kamera görüntülerine ulaştı. Otobana çıktıklarında Defne’nin arabada olmadığı belirlendi. Ilgaz kardeşinin nerede indirildiğini bilmek istedi. Araç da ormanda bulundu ve kriminal taraması yapıldı. Metin, arabada bıçaklanmıştı. Tespit edilen parmak izlerinin ise kaydı çıkmadı. 

Damat yeniden sorguya alındı ve borç verdiği paranın kaynağı soruldu. Damat da birikim yaptığı yalanını söyledi. Ilgaz, sorgu çıkışında tüm görüşme kayıtlarını istedi.

 

Zülküf yaptığı araştırma sonrası hastaneye geldi ve Çınar’a bir kumarhane pulu verdi. Pulu Ceylin’e, o da Ilgaz’a ulaştırdı ve delili dosyaya eklemesini istedi. Ceylin içten içe Merdan’ın usulsüzce işe karışmasına kızgındı. Eren’e dert yanan Ceylin, “Demek ki neymiş: İnsanın kendi canı olunca hiçbir şey görmüyormuş. Kuralları esnetmek bu kadar kolaymış” dedi.

 

 

Ilgaz’ın ilk işi nerde kumarın oynandığını öğrenmek için gelinin abisi İsmet’e gitmek oldu. İsmet, damat ve babasının güvenliği olduğu sitede kumarhane bulunduğunu paylaştı. Ilgaz ve özel harekât birimleri kaçak kumarhaneye baskın yaptı ve Defne’nin izini aradı ancak sonuca ulaşılamadı. Kumarhanede bulunan herkes gözaltına alındı.

 

 

Gerdanlıkta sağdıç Yakup’un parmak izi de tespit edildi ve tekrar sorguya alındı. Gelini ısrarla öldürmediğini söyleyen sağdıç, yaşananları anlattı. Düğün günü arkadaşlarıyla alkol aldığını, bu sırada damat Salim’in onu aradığını ve gelinin odasına gelmesini istediğini paylaştı. Gelini yerde gördüğünü ve damadın hiçbir şey yapmadığını söylediğini dile getirdi. Gelini araca koyduklarını, uçuruma getirdiklerini ve attıklarını anlattı. Atmadan önce de gerdanlığı çaldığını paylaştı. Ardından salona geldiği, gerdanlığı çantaya koyduğunu söyledi. Bunu Çetin de görmüştü.

 Rafet Amir, bombanın konuş biçiminden Balkan mafyası olduğunun belirlendiğini söyledi. Ilgaz ise damadı ifadeye aldı ve sağdıcın her şeyi itiraf ettiğini dile getirdi. Damat da gelini ısrarla ölü olarak bulduğunu savundu.

Yekta ve Ömer dönüş yolunda polis çevirmesine yakalandı. Bu sırada araca başsavcı, Ilgaz, Ceylin ve Eren bindi. Yekta’yı alan ekip konuşmak istedi. Ilgaz, ailesine bir şey olması durumunda onu yakacağını aktardı.  Yekta’dan her şeyi anlatmasını isteyip yanından ayrıldılar.

 

 

Kriminalden gelen incelemelerde yenge Gülçin’in üzerinde ilaç ve vişne suyu izine rastlandığı belirlendi. İlacı kocası kullanıyordu. 

 Yenge, sorguya alındı. Ilgaz, Salim’in olayları itiraf ettiğini söyledi. Yenge ısrarla öldürmediğini paylaştı; ama sonra itiraf etti. Vişne suyuna ilacı attığını, Salim’i sevdiğini ve evlenmesinler diye bunu yaptığını anlattı.

Takipçi Eyüp, hastanenin önünde bekleyen Çınar’a ulaştı. Yine dükkanına gittiğini, kardeşinin kayıp olduğunu duyduğunu ve minibüsü de gördüğünü söyledi. Bir kadının Defne’yi aldığını da anlatan Eyüp, hangi sokağa girdiklerini de gördüğünü Çınar’la paylaştı. Çınar, bunun üzerine abisine haber vermeden Eyüp’le beraber yola çıktı.

 

 

Ekip emniyetteyken, Defne’nin görüntüleri Ceylin’e gönderildi. Defne, eline verilen kâğıdı okudu. Akşam saat 18.00’e kadar Salim’in serbest bırakılması, peşine düşülmemesi ve zarar verilmemesi talep edildi. Aksi takdirde Defne, kendisinin öldürüleceğini okudu. Olaylar çözülemeden daha da karıştı…

 

 

 

 

 

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu