Sinema/Dizi/TV

Yargı dizisi 57. yeni bölümde tüm dengeleri değiştiren itiraf!

Yargı’nın yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı… Özge cinayeti itiraf ediyor… Bu itirafın dizinin hikayesinde tüm dengeleri değiştirmesi bekleniyor.

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın 57’nci bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Özge’nin Kesik’i kendisinin öldürdüğünü itiraf ettiği tanıtımda Ceylin’in Ömer’le çıktığı yemek dikkat çekiyor.

Yeni bölüme dair heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan tanıtımda; evini basmaya gelen mafyanın adamlarından kaçan Özge, Ilgaz’a cinayeti itiraf ediyor.

Ceylin’in bir kez daha karşısına çıkan Ömer onu yemeğe çıkarırken, masadan Ceylin’i Ilgaz almaya geliyor. Osman’ın cinayetle ilgili telefon konuşmasına Parla şahit olurken yeni bölüme dair birçok soru işareti de beraberinde geliyor.

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler bulunuyor:

“Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.”

Yargı, 57’nci bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yargı dizisi, son bölümleriyle seyircisine heyecan ve merak dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 57. yeni bölümde ise herkesi şok eden bir itiraf, tüm dengeleri değiştirdi.

Dizi, İstanbul’un ünlü bir avukatlık bürosunda çalışan Selim, Ali ve Sinan’ın hukuk mücadelesi üzerine odaklanıyor. Son bölümde, Selim’in ailesinin geçmişindeki sırlar ve Ali’nin geçmişindeki ilişkiler ortaya çıktı.

Ancak en büyük şok, genç avukat Sinan’ın yaptığı itiraf ile geldi. Sinan, Ali’nin eski kız arkadaşı Sibel’in ölümüyle ilgili olarak çok önemli bir bilgiye sahip olduğunu söyledi. Bu bilgi, Ali’nin öldürdüğü iddia edilen Sibel’in gerçek katilinin kim olduğunu açığa çıkaracak nitelikteydi.

Sinan’ın itirafıyla birlikte, tüm dengeler değişti. Sibel’in ölümüyle ilgili olarak Ali’nin üzerine yıkılan suçlamalar asılsız çıktı ve gerçek katil ortaya çıktı. Ancak bu kez, Ali’nin aklanması da yeni bir sorun yarattı.

Çünkü gerçek katil, Ali’ye değil de Selim’e yakın biri çıktı. Selim’in ailesinin geçmişi ve mafya bağlantıları, bu yeni gelişmelerle birleşince ortaya çıkan tablo, dizinin hayranlarını şaşırttı.

Yargı, her bölümüyle seyircisine yeni sorular sormayı ve heyecan dolu anlar yaşatmayı başarıyor. 57. yeni bölümdeki itiraf da, dizi severleri gelecek bölümleri merakla beklemeye sevk etti. Acaba Ali’yi kurtaran Sinan, gerçek katili açıklamaya nasıl karar verecek? Selim’in ailesinin geçmişi, dalgaları yükseltmeye devam edecek mi? Tüm bu soruların yanıtı, Yargı dizisi’nin heyecan dolu yeni bölümlerinde bizi bekliyor.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu