Yaşam

Yargı dizisi Laçin kimdir, nerede? Yargı dizisi Laçin’i Nilgün Türksever canlandırıyor! Nilgün Türksever kaç yaşında?

Yargı dizisi oyuncuları ve karakterleri araştırılıyor. Yargı dizisinde Laçin karakteri yapacağı tercihle gündem olacak. Peki ama Engin’in annesi Nilgün Türksever kimdir, kaç yaşında?

Yargı Laçin kimdir?

Yargı dizisinde Laçin, Yekta’nın karısıdır. Engin’in annesi olan Laçin’in suçu itiraf edip etmemesi merak uyandırdı. Laçin; Yekta’nın eşi, Engin’in annesidir. Aristokrat, zengin bir aileden gelmesine ve Yekta’nın ona sağladığı gösterişli yaşama rağmen idealist tavrından vazgeçmemiştir. Bir devlet okulunda kimya öğretmenliği yapmaktadır. Oğlu ve kocası arasındaki bitmeyen mücadelenin içinde savrulmaktan yorgundur. 

Yargı dizisi Cüneyt kimdir? Cüneyt'i Hakan Dinçkol kaç yaşında? Hakan Dinçkol instagram!

Yargı dizisi Cüneyt kimdir? Cüneyt’i Hakan Dinçkol kaç yaşında? Hakan Dinçkol instagram!

 
Laçin ne demek?

Farklı anlamları ile beraber Laçin ismi kız ve erkek çocuklar için Türkiye’de sevilen adlardan biridir.

– Bir cins şahin
– Sarp ve yalçın
– Şiddetli

Keskin ve güçlü anlamları ile beraber kız ve erkek çocuklar için kullanılabilecek değerli adlar içerisinde geliyor. Özellikle farklı bir isim arayanlar ve özgün yapıya sahip adları takip edenler ebeveynler için önemli bir isimdir.

Nilgün Türksever kimdir?

1977 yılında Bursa ‘da doğdu. İlk ve orta öğretimini Bursa ‘da tamamladı. 1998 yılında Bursa Kültür ve Sanat Turizm Vakfı Tiyatrosuna oyuncu olarak katıldı.

2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünü kazandı.

2005 yılında Bursa Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna oyuncu olarak katıldı.

Şehir tiyatrosu tarafından düzenlenen kurslarda eğitmen olarak görev aldı. Eğitim çalışmalarını farklı yaş gruplarına yönelik Yaratıcı Drama çalışmaları ile sürdürmektedir. 2006 – 2007 sezonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyuncu olarak görev almaktadır.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu