Son Dakika

Yaşlı Kadının Unutulan Para Dolu Poşeti Polis Tarafından Bulundu.

 

Hostinger Konya’da Yaşlı Kadının Unuttuğu Para ve Altın Çöpe Atıldı

60 yaşındaki Mümine Göz isimli kadın, içinde 400 bin lira değerinde para ve altın bulunan bir poşeti unuttu. Poşetin üzerini bir elektrik trafosunun üzerine koymuş olan yaşlı kadın, poşeti bir süre sonra yerinde bulamayınca polisi aramış. İhbar üzerine çalışma başlatan Selçuklu Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kameralarını izleyerek evli bir çiftin poşeti alarak götürdüklerini tespit etti.

Çiftin evine giden polis ekipleri, para dolu poşetin ekmek dolu olduğu sanılarak çöpe atıldığını öğrendi. Çöp kutusunda yapılan aramada poşet bulunarak yaşlı kadına teslim edildi. Göz’ün elinde kalan para ve altınların sayısı, hayatını boş arazilerden ot toplayarak geçiren kadının ömrünü idame ettirme mücadelesi verdiğini gösterdi.

Yaşanan bu olay, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğinin bir kez daha altını çizdi. Mümine Göz’ün şansı, polisin çifti kamera kayıtlarından tespit edebilmesi ve poşeti geri alabilmesiyle yanında oldu. Ancak benzer durumlar, daha büyük kayıplara neden olabilir. Bu yüzden vatandaşların para ve diğer değerli eşyalarını saklamaları, unutacakları durumlardan korumaları önemlidir.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu