Türkiye

Yeni bakanlarla kabine toplantısı başarıyla tamamlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son açıklamalarında yeni kabine üyelerini kutlayarak başladı. Mehmet Özhaseki ve Fahrettin Koca’ya teşekkür eden Erdoğan, vatandaşların bayram tatili seyahatlerini gönül huzuruyla yaptıklarını belirtti. Ayrıca, Türkiye’nin orman yangınlarıyla mücadelede İHA kullanan iki ülkeden biri olduğunu ve yapay zeka tabanlı sistemlerin güçlerine güç kattığını söyledi.

Orman yangınlarıyla mücadelede 26 uçak, 105 helikopter ve 5 binden fazla kara aracının görev yaptığını belirten Erdoğan, 14 Bayraktar TB2 İHA ile yeşil vatanı 7 gün 24 saat izlediklerini ifade etti. Ayrıca, 25 bin personelin ormanları korumak için fedakarca çalıştığını vurgulayarak tüm kahramanlara şükranlarını sundu.

Tarım ve ormancılık konularına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarımın ciddi bir uğraş olduğunu ve çiftçilerin emeklerinin her zaman karşılandığını belirtti. Ayrıca, tarımda yapılan destek ödemelerinin miktarını da paylaşarak bu desteğin devam edeceğini ifade etti.

Son olarak, Türkiye’nin stratejik önemi yüksek bir coğrafyada bulunduğunu belirten Erdoğan, İsrail’in komşu ülkelere yönelik saldırılarının bölgede tedirginlik yarattığını söyledi. Batı dünyasının İsrail’e destek vermesi durumunda İslam dünyasının sessiz kalmasıyla İsrail’in işgal politikalarına devam edebileceğini dile getiren Erdoğan, Türkiye’nin bu konuda dikkat çektiğini ve İsrail’in yayılmacı hedeflerine karşı uyarıda bulunduğunu belirtti.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu