Teknoloji

Yeni PEUGEOT 508 haziranda satışa sunulacak

Sedan, SW ve PEUGEOT SPORT ENGINEERED versiyonlarıyla yeni 508 önümüzdeki günlerde yollara buluşacak. Fransa’daki Mulhouse Fabrikası’nda üretilecek yeni PEUGEOT 508, Haziran 2023’te Avrupa pazarında satışa sunulacak. Ön cephe daha fazla dinamizm ortaya koyarken, merkezinde markanın yeni logosunu taşıyor. Yeni 508, ızgara desenini tamponun hacmine entegre ederek modern bir görünüm sergiliyor. Yeni ön cephe aynı zamanda üç pençeli ışık imzasına sahip aydınlatmalarla da dikkat çekiyor.

Boy 4.75 metre

Yeni 508, 2,79 metrelik dingil mesafesine, sedan versiyonda 4,75 metre, SW versiyonda 4,79 metre uzunluğa ve aynalar katlıyken 1,86 metre genişliğe sahip. Yeni 508’de, ızgara motifi tamponun hacmine tamamen entegre oluyor, desenler bu yeni tasarımı daha da öne çıkarmak için gövde renginde uygulanıyor. Böylece ön tarafta daha modern görünüm oluşuyor. Yeni PEUGEOT logosu, imzadan dışa doğru yayılırken, doğal olarak ızgaranın ortasında yer alıyor. Ön kısım daha az katmanlı bir tasarıma sahip. Bu da daha modern görünüme katkıda bulunuyor. Kiriş, ızgaranın içinde kayboluyor ve siluete daha yumuşak bir görünüm kazandırıyor. 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED versiyonunda, parlak ve dokulu siyah desene sahip keskin ve kedi duruşunu destekleyen bir ızgara tasarımı dikkat çekiyor. Üç pençeli Kryptonite imzası, kaputun ucunda tek başına duruyor.

Duygulara hitap edecek

Yeni 508’deki PEUGEOT i-Cockpit® daha da fazla teknoloji sunuyor. 10 inçlik, yüksek çözünürlüklü merkezi ekran, bağlantılı navigasyon, doğal dilde ses tanıma, kablosuz bağlantı ve kablosuz güncelleme ile donatılan yeni PEUGEOT i-Connect® Advanced bilgi-eğlence sistemi daha da gelişmiş bir teknoloji deneyimi sağlıyor. Yeni 508’ler, sürüş keyfi ve konforu açısından PEUGEOT’nun gelmiş olduğu en yüksek seviyeyi temsil ediyor.

Şanzıman ve motor

Hibrit versiyonlarda, rejeneratif freni etkinleştirmek için Fren İşlevi (B) devreye giriyor. Benzinli versiyonlarda bu fonksiyon yerini bir Manuel (M) butonuna bırakıyor. Direksiyonun arkasındaki kulakçıklar üzerinden de manuel vites değiştirme olanağı sağlanıyor. Ayrıca, motora seçeneğine bağlı olarak farklı sürüş modlarını (Elektrikli, Eko, Hibrit, Normal, Spor ve 4WD) seçme olanağı sağlayan Sürüş Modu seçicisi de bulunuyor. Seçilen mod, donanım seviyesinde olması halinde, kontrollü süspansiyonun (Normal, Spor ve Konfor) sertliğini de etkiliyor.

PEUGEOT i-Connect Advanced, güçlü ve verimli bir navigasyon ile donatılıyor. Optimum okunabilirlik için harita tam ekran görüntülenebiliyor. Sistem kablosuz, yani doğrudan operatör ağı verisi üzerinden güncelleniyor.

“OK PEUGEOT” doğal dilde ses tanıma komutu, bilgi-eğlence fonksiyonlarıyla ilgili tüm isteklere erişim sağlayarak güvenliği ve kullanılabilirliği geliştiriyor. Sistem ayrıca, kullanıcılara yardımcı olmak ve sorularını yanıtlamak için entegre belgeler ve öğreticiler içeriyor.Yeni PEUGEOT 508 ve 508 SW, yeni 180 HP ve 225 HP versiyonuyla iki adet şarj edilebilir hibrit, 130 HP benzinli ve 130 HP dizel olmak üzere yüksek verimlilik seviyesine sahip gelişmiş motorlarla yollara çıkıyor. Tüm motorlar 8 kademeli EAT8 otomatik şanzımanla donatılıyor. Neo-performans versiyonu 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Şarj-Edilebilir-Hibrit ise 360 HP gücünü 4 tekerlekten çekişle yola aktarıyor.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu