Türk Dünyası

Yeni Projelerle Dolu Yol: 2027’ye Kadar – BRTK – Türkiye Haber Dünyası – OpenAI ile Desteklenen Türk ve Dünya Haberleri

 

Hostinger Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Partisinin Küçük Kaymaklı örgütünün düzenlediği geceye katıldı.

Gecede yoğun katılımın olduğu belirtilirken Üstel, yaptığı konuşmada her bölgeden gösterilen desteklere yeni dönemde de layık olmaya çalışacaklarını belirtti.

Üstel, “21 Eylül’de görkemli bir kurultay yapıyoruz. UBP’nin kurultayları her zaman yarışlı olur. Bu durum partimize bir dinamizm getirir, hareketlilik getirir ve partimizi önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlere hazırlar” ifadelerini kullandı.

Başkanlık yarışlarını demokrasi içinde tamamlayacaklarını vurgulayan Üstel, “Rekabet iyidir. Dinamizmdir. Onlar bizim evlatlarımız. Takdir üyelerimizindir” şeklinde konuştu.

Kurultay sürecinde partililerden birlik ve beraberliklerini bozmamalarını isteyen Üstel, “Unutmayın ki bizi parçalamak ve bölmek isteyen çok güç var. Dolayısıyla bu durumlara dikkatli olacağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Çünkü bizim hedefimiz 2027… 2027’de göreve devam ederek halkımıza daha çok hizmet etmektir” sözlerine yer verdi.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu