Türkiye

Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Hakkında Bilgi

YENİ SAĞLIK BAKANI KEMAL MEMİŞOĞLU’NA ATAMA YAPILDI

Resmi Gazete’nin son sayısında yayınlanan atama tebliği ile Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Fahrettin Koca’nın yerine Sağlık Bakanı olarak atandı. Rize doğumlu olan Memişoğlu, 1966 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1990 yılında mezun olan Memişoğlu, 1995 yılında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde genel cerrahi uzmanlığını almıştır.

Kariyeri boyunca farklı hastanelerde görev yapan Memişoğlu, çeşitli üniversitelerde akademik çalışmalar yapmış ve genel cerrahi profesörü unvanını almıştır. 2016 yılından bu yana İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Ulusal ve uluslararası dergilerde birçok bilimsel makalesi bulunan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, evli ve üç çocuk babasıdır. Yeni atanan Sağlık Bakanı’nın kariyeri ve başarıları sektörde geniş bir yankı uyandırmıştır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu