Türkiye

Yeniden Bilirkişi Raporunu Ret Eden Mahkeme: Özgecan Cinayete Kurban mı Gitti?

İncivez Mahallesinde Gerçekleşen Olay

5 Şubat 2021 tarihinde, İncivez Mahallesi Binbaşı Tahsin Sokak’ta üzücü bir olay meydana geldi. Ankara’dan Zonguldak’a sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın yanına gelen Ayşe Özgecan Usta, kısa bir süre içerisinde evlenme teklif etti. Ancak iddiaya göre, Akkışla bu teklife olumsuz yanıt verince aralarında bir tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Usta, Akkışla’ya “Kendimi atacağım” diyerek terasa doğru ilerledi, korkuluklara çıkıp aşağıya sarktı. Akkışla, Usta’yı tutmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Dairelerinin 8. katından düşen Ayşe Özgecan Usta, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gözaltına alındıktan sonra ev hapsine alınan Bartu Can Akkışla hakkında intiharı öngörebileceği ancak engellemediği gerekçesiyle ‘Taksirle ölüme neden olma’ ve kapıyı kitleyerek Usta’nın dışarı çıkmasına engel olduğu gerekçesiyle de ‘Kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ suçlamalarıyla toplam 11 yıla kadar hapis cezası istendi. Akkışla’nın ev hapsi daha sonra adli kontrol şartıyla değiştirilerek ayda bir kez karakola gidip imza atma şartı getirildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu