Kıbrıs

Yerel ara seçimi için son başvuru ve itiraz süresi bugün doluyor

 

Hostinger Girne Aşağı Dikmen Mahallesi’nde Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimi’ne Yönelik Son Başvuru ve İtiraz Saati

Girne Aşağı Dikmen Mahallesi’nde 30 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimi’ne yönelik sandık seçmen listelerine başvuru ve itirazlar, bugün saat 19.00’da sona erecek.

Seçim ve Halkoylaması (Geçici Kurallar No:2) Yasası’nda belirtilen seçim yasakları, devlet işlerinin ve kamu hizmetlerinin aksamaması için ara seçimde uygulanmayacak.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) yaptığı 13 numaralı duyuruya göre adayların, herhangi bir spor kulübü, dernek, hayır kurumu ve benzeri yerlere herhangi bir maddi katkıda bulunmaması ve herhangi bir adayın lehinde veya aleyhinde yayın yapılmaması gerekiyor. Törenlere ait yasaklar ve kamu görevlilerinin gezilere katılma yasağı kuralı ise uygulanacak.

YSK’nın 14 numaralı duyurusuna göre, 8 Haziran’da askıya alınan Girne Aşağı Dikmen Mahallesi Sandık Seçmen Listelerine, 8 Haziran-11 Haziran tarihlerinde yapılan başvuru ve itirazlar bugün saat 19.00’da sona erecek ve Sandık Seçmen Listelerine asılı bulundukları süre içerisinde başvuruda bulunanların isimleri, 13 Haziran’da tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilecek.

Sandık Seçmen Listelerine yapılan itirazlar 14 Haziran’da saat 11.00’den itibaren, Sandık Seçmen Listelerine yapılan başvurular ve başvurulara yapılan itirazlar ise 14 Haziran’da saat 12.00’den itibaren Girne İlçe Seçim Kurulu’nda görüşülecek.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu