Türkiye

Yerel seçimden sonra AK Parti’nin ilk grup toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor…

KAYNAKCnnturk.com

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Ülkemiz aleyhine yürütülen onca kampanyaya rağmen demokrasimizin bir sandık sınavından başarı ile çıkmasını sağladık. 85 milyon olarak birlikte var olduğumuzu tüm dünyaya yeniden gösterdik. 31 Mart seçimlerinin ülkemize ve milletimize bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.

Hiç şüphesiz burada en büyük takdiri yol ve dava arkadaşlarım hak ediyor. AK Parti teşkilatları hem kampanya dönemi boyunca hem sandık günü olağanüstü çalıştı emek verdi. Ev ve esnaf buluşmaları ile sokak sokak mahalle mahalle köy köy dolaşarak halkımızla birlikte oldular. 31 Mart seçim sürecinde ulaşılmadık kimseyi bırakmamak şiarı ile gece gündüz koşturan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, belde teşkilatlarımıza, belediye başkan adaylarımıza, sandıklara sahip çıkan müşahitlerimize mücadelemize güçlü destek veren her bir kardeşimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

İttifakımızın, devletimizin güvenliği milletimizin birliği ve geleceği için ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır, buradan Cumhur İttifakı olarak omuz omuza mücadele verdiğimiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve ülkücü kardeşlerimize de teşekkür ediyorum.

Bir sandık sınavını daha başarı ile veren ittifakımız, Türkiye’nin bekası olmayı sürdürecektir. Sonuçlardan azade olarak sandığın gücüne güç katan her seçim tarihi bir kazanım demektir. Ülkemiz son 21 mağzur kaldığı tüm vesayet girişimlerinin üstesinden bu hareketle üstesinden gelmiştir.

Siyasetçinin milletin iradesini küçümseme yok sayma görmezden gelme hakkı yoktur ve olamaz, bize oy versin veya vermesin sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlarımıza müteşekkiriz, minnettarız.

Milletimizin takdir ile göreve gelen belediye başkanlarını da tebrik ediyor kendilerine şehirlerimize hizmet yolunda başarılar diliyorum. Milletimizin hayrına yaptıkları işlerde belediye başkanlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.

YSK şimdiye kadar 3 ilçe ve 4 belde olmak üzere 7 yerde seçimlerin yenilenmesine karar vermiştir.

SANDIĞA KATILIMDA DÜŞÜŞ

Geçersiz oylar da eklendiğinde yaklaşık 16 milyon seçmenin iradesi sandığa yansımamıştır, katılım oranının düşüklüğü partimizin oylarını da olumsuz etkilemiştir. Henüz 10 ay önce yapılan seçimlerde bize ve ittifakımıza büyük teveccüh gösteren insanlarımızın önemli bir kısmını sandığa gitmekten imtina ettiğini görüyoruz, bunun altında yatan nedenleri de en ince detayına kadar analiz ediyoruz. yüzde 40,5 oy oranı ile seçim Cumhur İttifakı’nın üstünlüğü ile sonuçlanmıştır.


HATAY SEÇİM SONUÇLARI

Hatay 6 Şubat depremlerinden beri en çok örselenen sürekli siyasi tartışmalara meze edilen şehrimiz oldu, Hatay ile aramızı bozmak için pek çok iftira attılar. 31 Mart seçimleri ile Hatay kendi üzerinden oynanan bu kirli senaryolara karşı tavrını çok net bir şekilde ortaya koymuştur. Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’ye duydukları güven dolayısı ile Hatay’a ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hatay’ın iradesini gasp etme girişimleri son dakikaya devam etmiştir, ölülere oy kullandırıldığı gibi akla ziyan pek çok yalan söylenmiştir. CHP’nin milli irade hazımsızlığı ayyuka çıksa da YSK bu hezeyanlara karşı son noktayı koymuştur.

Önümüzdeki dönemde şehrimizi ziyaret ederek Hataylı kardeşlerimize teşekkürlerimizi bizzat ileteceğiz.

SON DAKİKA HABERİ… Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den ‘öğretmen ataması’ açıklaması

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu