Türkiye

Yıkım iş makinesine moloz düştü: 1 yaralı – Türkiye Haberleri

 

Hostinger Kahramanmaraş’ta İnşaat İş Makinesi Kazası

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Doğukent Mahallesi’nde korkunç bir kaza meydana geldi. Ağır hasarlı bir binayı yıkmak için çalışan bir iş makinesi, aniden enkaz altında kaldı. İtfaiye ekipleri, olay yerine hızla müdahale ederek iş makinesi operatörünü enkaz altından çıkardılar ve sağlık ekiplerine teslim ettiler.

Yaralı operatörün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayda başka yaralı veya can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde, kaza sonucu oluşabilecek daha büyük bir felaket önlendi.

Güvenlik önlemlerinin ihmal edilmemesi ve iş kazalarının en aza indirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması büyük bir önem taşımaktadır. İşçi sağlığı ve güvenliği konusunda daha fazla dikkat edilmesi, benzer kazaların yaşanmasının önüne geçebilir. Kazada yara alan iş makinesi operatörüne ise acil şifalar diliyoruz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu