Kıbrıs

YÖDAK ve Yükseköğretim Kurumları Meclis Araştırma Komitesi’nde Gündemde

 

Hostinger Cumhuriyet Meclisi, Yükseköğretim Kurumlarının Denetim Sistemi Üzerine Araştırma Yaptı

Cumhuriyet Meclisi, bugün UBP Milletvekili Ziya Öztürkler başkanlığında, “Ülkedeki Yükseköğretim Kurumlarının Faaliyetlerinin İdari ve Mali Denetim Sisteminin ve YÖDAK’ın Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi” adı altında toplandı.

Meclisten yapılan açıklamaya göre, toplantıda davetlilerin dinlenmesi gündemiyle bir araya gelen Komite, çalışmalarına önümüzdeki toplantısında devam edecek.

UBP Milletvekili Ziya Öztürkler’in başkanlığında gerçekleşen Komite toplantısına, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli, Komite Üyeleri UBP Milletvekilleri İzlem Gürçağ Altuğra ve Hasan Küçük, Komite Üyeleri CTP Milletvekilleri Armağan Candan ve Şifa Çolakoğlu da katıldı.

Ayrıca Komite toplantısında CTP milletvekilleri Fazilet Özdenefe, Doğuş Derya, Ürün Solyalı, Sami Özuslu, bağımsız milletvekilleri Ayşegül Baybars ve Jale Refik Rogers da hazır bulundu.

Davetli olarak Polis Genel Müdürlüğü ve Muhaceret Dairesi Müdürü ile Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü de toplantıya katılarak, konuyla ilgili görüşlerini Komiteye sundular.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu