Türkiye

Yolda Kontrolsüz Tır Kamyonete Çarptı: 3 Yaralı Olayı – Türkiye’de Son Dakika Haberleri

 

Hostinger Polonya uyruklu bir tırın kamyonetle çarpışması sonucu İznik-Adapazarı Yolu üzerinde meydana gelen kaza, olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında İznik ilçesi İznik-Adapazarı Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Polonya uyruklu D.M. idaresindeki WZ 932 GE plakalı tır, kontrolsüz bir şekilde İznik-Adapazarı Yolu’na çıktı. Yolda seyir halinde olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 H 4243 plakalı kamyonet, tıra çarpmamak için manevra yapmaya çalışsa da kazadan kaçamadı. Kazada, kamyonet sürücüsü ve yanındaki yolcular yaralandı.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle bir süreliğine trafiğe kapanan yol, kaza mahallindeki araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu