Türk Dünyası

Arefe ve bayram günleri için ücretsiz olan köprü ve otoyollar hangileri? – Türk Haber Dünyası – OpenAI destekli Türk ve Dünya Haberleri

Ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti Kurban Bayramı’nda Yürürlüğe Girecek

Vatandaşlar, 16 Haziran Pazar günü saat 00.00’dan itibaren, 19 Haziran Çarşamba günü sonuna kadar Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı gibi belediyeler ve onların kurduğu birlik, müessese ve işletmeler tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecekler.

Bu kararın amacı, vatandaşların Kurban Bayramı süresince toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanmalarını sağlamaktır. Böylece vatandaşlar sevdiklerine daha rahat ve ekonomik bir şekilde ulaşım sağlayabilecekler.

Ücretsiz taşıma imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar, belirtilen hatlarda seferlerin düzenlendiği saatlerde ve günlerde sorunsuz bir şekilde seyahat edebileceklerdir. Toplu taşıma hizmetlerinden faydalanacak olan vatandaşların bu hizmetten gerektiği şekilde yararlanmaları ve mevcut kurallara uygun davranmaları önemlidir.

Tüm vatandaşlarımızı bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmaya davet ediyor, Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyoruz. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu