Türkiye

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Bayram Öncesi Sürücülere Uyarıyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram öncesi sürücülere önemli uyarılarda bulundu. Yerlikaya, trafik kurallarına uymaları konusunda sürücüleri uyarmak amacıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Videoda 3 çocuk annesi tır şoförü Necla Akyol’un hayatı anlatılırken, Yerlikaya da sürücülere trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda önemli hatırlatmalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya, Necla Akyol’un hayat hikayesini bir başarı öyküsü olarak nitelendirerek, onun tır şoförü olarak başarılı bir şekilde hayallerine kavuştuğunu vurguladı. Akyol’un evine misafir olan ve onunla birlikte tırına da göz atan Yerlikaya, annelik duygularıyla verdiği öğütlerin önemine de dikkat çekti. Sürücülere trafik kurallarına uymaları, aşırı hız yapmamaları, emniyet kemerlerini takmaları ve cep telefonuyla araç kullanmamaları konusunda uyarılarda bulunan Yerlikaya, yolculukların sevdiklerle buluşmak için olduğunu hatırlattı.

Bakan Yerlikaya, Necla Akyol ve ailesinin Kurban Bayramı’nı da tebrik ederek, sürücülere güvenli ve keyifli bir bayram tatili geçirmeleri temennisinde bulundu. Trafik kurallarına uymak, sadece kendi sağlığımız için değil, diğer sürücülerin ve yayaların güvenliği için de son derece önemli olduğunu hatırlatan Yerlikaya, bayram süresince dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu