Asayiş

Lefkoşa’da Trafik Kazası!

 

Hostinger Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamaya göre dün gece saat 23:00 sıralarında, Lefkoşa’nın Atatürk Caddesi üzerinde çift şeritli yolda ilerleyen DN 444 plakalı jeep aracını kullanan Christian FELLER (E-60), 83 mlgr alkollü olmasına rağmen Yenişehir trafik ışıklarına gelene kadar dikkatsizce yoluna devam etti. Işığın kırmızı renginin yanmasına rağmen, düz yolda seyretmeye devam eden FELLER, karşı şeritte Şht. Ecvet Yusuf Caddesi boyunca güney istikametine doğru seyreden KE 948 plakalı otomobilin önünü tıkadı ve araçlar çarpıştı.

Kazada yaralanan KE 948 plakalı otomobilin sürücüsü Fülya SİNDİR (K-46) ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Serpil SİNDİR (K-62), LDr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavileri yapıldıktan sonra gözlem altına alındılar. Kazayı gerçekleştiren DN 444 plakalı araç sürücüsü tutuklandı ve polis soruşturmasına devam etmektedir.

Kaynak: PGM / BRT
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu