Asayiş

Polis Olayları

 

Hostinger Girne-Lefkoşa Anayolu’ndaki aydınlatma direklerine ait kabloların kesilerek çalınması sonucunda gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili bir kişinin tutuklandığı bildirildi. Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada, orta refüj içerisinde bulunan aydınlatma direklerine ait kabloların hasara uğratılarak çalındığı belirtildi. Olayın araştırılması sonucunda zanlı olarak tespit edilen S.Ç. (E-45) tutuklandı.

Güzelyurt’ta ise uyuşturucu suçlamasıyla İ.K. (E-19) isimli bir kişinin evinde yapılan aramada uyuşturucu madde kalıntılarına rastlandı. Mesele bağlantısı olduğu tespit edilen E.T. (E-44) ise Lefkoşa’daki evinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan aramada uyuşturucu madde kalıntılarına rastlandı ve tutuklandılar.

Demirhan’daki bir markette çalışan H.A. (E-47)’nın temin ettiği geliri işletmenin kasasına koymadığı ve toplam 745 TL’yi çaldığı tespit edildi. H.A. tutuklandı.

Gazimağusa’da bir markete müşteri olarak giden H.Y.’nin (E-27), 2 Mayıs ile 4 Mayıs tarihleri arasında yaptığı beş ayrı alışverişin parasını, cep telefonundaki uygulama aracılığı ile dolandırarak sahtekarlıkla 12 bin 277 TL değerindeki ürünleri temin ettiği saptandı. H.Y. tutuklandı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu